Luxus hotel magyarországon is van, összeszedtük a legjobbakat

0
16765
Luxus hotel magyarország

A wellness jó, de nem mindegy, hogy milyen környezetben! Szerencsére Magyarországon választhatunk egyre jobb wellness szállodák és szolgáltatásaik közül. Több tucat három-, négy- és ötcsillagos szálloda várja a vendégeket az ország keleti pontjától egészen Sopronig. De, hogy a jók közül melyek nyújták a legtöbbet? Ezen kis válogatásunkkal bemutatjuk Magyarország luxus hotel választékának a legjavát!

Íme a legjobb luxus hotelek magyarországon!

Hotel Aurum Hajdúszoboszló

Első luxus hotelünk a Hotel Aurum, ami Hajdúszoboszlón található. A szálloda egyik fő tulajdonsága, hogy a szobák méretei átlagon felüliek ezzel növelve a luxus érzetet a szűk szobákkal ellátott társaihoz képest.  Az épületben 55 légkondicionált szoba található jól felszerelt konyhával, melyek közül 17 kiemelten családi lakosztály. A szálloda különlegessége, hogy a medencék ugyanazzal a hajdúszoboszlói gyógyvízzel vannak feltöltve, amely a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőben is megtalálható.

Luxus hotel magyarország

Az Aurum Hotel orvosi osztályán, állandó orvosi ellátás mellett, igénybe veheti a társadalom biztosítás által térített kezeléseket, de wellness-szigetünk is kellemes kikapcsolódást jelent minden vendégünk számára. Éttermünkben a reformok és a hagyományos konyha szerelmesei is megtalálják számításukat, így senki sem távozhat rossz érzésekkel az asztaltól. 🙂

Angyal Borászat és Szőlőbirtok szakmailag is elismert (nemzetközi és hazai versenyeken többször is díjazott) boraival várja vendégeit.

Luxus hotel magyarország

Szálloda két darab 80 négyzetméteres luxus lakosztállyal is rendelkezik, melyek mindegyike az utcára néz. Lakosztályanként két hálószobával jól felszerelt konyhával, tágas nappalival és kényelmes sétányra néző terasszal rendelkezik.

Luxus hotel magyarország
Luxus hotel magyarország

Borostyán Med-Hotel Debrecen – Nyíradony

A kikapcsolódás és a feltöltődés együtt jár a Hotelben!

luxus szállás

Kivételes szolgáltatásokkal és gyönyörű épülettel rendelkező hotellel várják a vendégeket Debrecen közelében, de mégis a város nyüzsgésétől távol. Szálloda egyedi építészeti stílusának köszönhetően lehetőséget ad, hogy kitörjön a megszokott, nyugtalan rohanásból, ezért hozták létre egyedülálló pihentető wellness központukat. Vízterületük több mint kétszerese a szobák területének!

luxus szállás
luxus szállás

Kisgyerekes családok számára a Hókuszpókusz Kalandpark 200 méterre található és a hozzájuk érkező felnőtteket welcome drink-el fogadják.

A szálloda 47 szobával és saját éteremmel rendelkezik.

luxus szállás

Forgách Kastély Hotel Mándok

Ha luxus hotel akkor a Forgách Kastély szálló mindenképpen említést érdemel, Magyarországon egyike az 5 csillagos szállodáknak mindamellett, hogy egy kastály hotelről van szó ami már megadja a hotel hangulatát. Ha jellemezni szeretnénk a hotelt pár szóban akkor a nyugalom, történelem, idill és a romantika szavak jutnak az eszünkbe. Romantikus szállás minden elemével rendelkeznek.

kastély szálló magyarország

Wellness részlegünk rendelkezik minden földi jóval:

 • beltéri medence hidromasszázs funkcióval
 • gőzkabin
 • finn-szauna
 • infraszauna
 • szolárium
 • jacuzzi oxygén terápiás funkcióval
 • sókabin
 • jégkút
 • dézsazuhany
 • masszázs
 • wellness bár
 • kültéri úszómedence
 • gyermekmedence
 • napozóágyak
 • napernyők
 • pool bar.
kastély szálló magyarország

A szálló belső kialakítása, bútorozása, festése és minden eleme a grófi életérzést adja vissza, hiszen a kastély luxus kivitelezés jegyében készült.

Párisi Udvar Hotel

Történelem, kultúra, finom ételek és kikapcsolódás ezek egyvelege a Párisi Udvar hotel. A hotel a főváros szívében, az V. kerületben található, így gyalog könnyen elérhetők a városközpont főbb látnivalói. A kiváló tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően Budapest bármely pontjára gyorsan eljuthat.

Minden szoba és lakosztály ízlésesen berendezett. A gondosan kiválasztott textíliák, fényűző bútorok és szemet gyönyörködtető dekorációk egyedi hangulatot teremtenek a szobákban. A kifinomult, modern dizájnt a francia elegancia és a mór stílus ötvözi, emlékeztetve a múlt szépségére. A hotelről készült képek magukért beszélnek!

Mystery Hotel Budapest

A szálloda épülete történelmi múlttal rendelkezik. Még a 19. században a szabadkőművesek építtették. A szabadkőművesek misztikumát követve készült el a hotel belső stílusa. A hangulat nem marad el!

A Mystery Hotel Budapest jelenlegi formáját a nemzetközi szinten is elismert dizájner Varró Zoltán tervei alapján nyerte el. Zoltán a szállodában három különböző stílusú szobát álmodott meg, melyek a görög oszloprend alapján a dór, az ion, és a korinthoszi neveket viselik

Érdekesség: Mit is jelent a csillag minősítés egy hotelnél?

Egységes kritériumoknak kell megfelelni a csillagok megszerzéséhez ahol a legnagyobb minősítés az 5 csillag. Egy-egy csillag megszerzéséhez ugyan azok a feltételek vonatkoznak magyarországi szállodára és egy spanyol vagy német szállodára. A legnagyobb minősítés eléréséhez nem elég csak a fix elvárásoknak megfelelni (ilyen például a 24 órás portaszolgálat, ahol több nyelvet kell beszélni), plusz „pontokat” is be kell gyűjteni amit például egy saját könyvtárral lehet. Érdekesség még, hogy kritérium az egységes dizájn a szobáknál, nem lehetnek nem összepasszoló elemek, tehát nagyon egymással nem összhangban lévő tapéta és burkolat, továbbá fontos szempont a szállodában felhasznált anyagok, bútorok minősége.